Afgift for autocampere ved Palmestranden i Frederikshavn

10 maj, 2023 | 21:00
For fremtiden skal man til lommen, hvis man gerne vil parkere på Palmestranden i Frederikshavn om natten.
Foto: Michael Fousert

Der er opstået kritik på grund af udbredelsen af ​​autocampere, der parkerer natten over ved Palmestranden i Frederikshavn. Kommunen overvejer i øjeblikket at indføre et gebyr for parkering i nattetimerne fra kl. 22.00 til 06.00.

Det foreslås som udgangspunkt at fastsætte samme pris på 15 kr. i timen, som også vil være gældende for andre betalingspligtige parkeringspladser. Forvaltningen ønsker at bevare bemyndigelsen til at forhøje afgiften i tilfælde af, at det påvises, at en højere afgift er nødvendig for at kontrollere adfærden.

Forvaltningen ønsker at holde muligheden for at hæve afgiften åben, såfremt den skønner en højere skat nødvendig for at styre adfærden. Betalingen vil foregå via en app, hvilket eliminerer behovet for at etablere fysiske betalingsfaciliteter.

Der skal dog opsættes skiltning på de udpegede områder for at informere enkeltpersoner om reguleringen. Forvaltningen forudser, at implementering af natparkeringsafgifter vil medføre en højere udskiftning af parkerede køretøjer på de udpegede områder.

Kilde: Nordjyske.dk

Del |

Relaterede nyheder