Retssag mod 53-årig drabsmand starter idag

9 maj, 2023 | 14:00
Skød ekskonen på åben gade

Retssagen mod den 53-årige mand, der er tiltalt for 33 overtrædelser af den 41-årige ekskonens tilhold mod ham, overtrædelser af våbenloven, dødstrusler og at have dræbt ekskonen udenfor hendes hjem på Skelagervej i Aalborg den 17. september 2021, begynder tirsdag. Der var flere rystede vidner til drabet, som foregik på åben gade, heriblandt deres to fælles børn, som dengang var 6 og 8 år. Manden havde forud for drabet stalket og truet ekskonen ifølge anklageskriftet. Han blev anholdt på stedet og erkendte sig efterfølgende skyldig i manddrab, skriver TV2 Nord

To år og ni måneder før drabet, den 21. december 2018, fik manden med et tilhold forbud mod at opsøge og kontakte sin ekskone, og på to år brød han det 33 gange og udsatte hende blandt andet for psykisk vold ved at komme med voldsomme trusler i sms’er og mails ifølge anklageskriftet. Blandt andet skrev han i en mail den 4. april 2020:  “Jeg sætter livet på spil nu. Enten tager du mit liv eller jeg tager dit liv”, og den 22. maj skrev han: “Jeg er ligeglad med dig. Men du tager vores sønner fra mig. Og du tager deres familie fra dem. Det vil jeg tage dit liv fra dig for”, skriver TV2 Nord

Kilde TV2 Nord

Del |

Relaterede nyheder