MinByAalborg.dk

Hobro kan sikre sig overlevelse til trods for en uafgjort kamp

8 maj, 2023 | 08:00
- Af Redaktion
Hobro er et skridt tættere på overlevelse i 1. division efter kamp mod FC Fredericia med et resultat på 2-2.
Info:
Sport
Hobro fik hentet point to point ind og dermed sikrer sig overlevelse i 1. divisionen.

Selvom hverken Hobro eller FC Fredericia kunne tage sejren men for kampen, betyder det alligevel meget for Hobro at få de ekstra point.

Med to spillerede ude, måtte Hobro-træner Thomsen se til, mens spillet klart manglede fra Hobro i første halvleg.

Men på den anden side kunne FC Fredericia heller ikke præstere et mål, og ved pausen var stillingen 0-0.

Anden halvleg kom med et stærkere bud, og FC Fredericia fik sparket sig 2 mål hjem. Hobro var dog heller ikke uden mål, og efter en udskiftning formåede de at hive stillingen op på 2-2.

Kampen sluttede uafgjort, men for Hobro er de to point lige nok til, at de forbliver i 1. divisionen.

På torsdag skal der spilles en neglebidende kamp mod Fremad Amager. De spiller klokken 19.

Kilde: Nordjyske.