Allergi tvinger ejer til at sælge restaurant Den Fodkolde

7 maj, 2023 | 17:00
Skal fortsætte med vegansk menu

Den populære grillbar “Den Fodkolde” sælges, fordi den nuværende ejer, Martin Lindstrøm Christensen, har udviklet allergi overfor friture på grund af en usund eksponering for netop friture i et tidligere job, hvilket gør det umuligt for ham at fortsætte sit arbejde i grillbaren, skriver TV2 Nord.

Martin Lindstrøm Christensen mener selv, han har den bedste lille forretning og verdens bedste kunder, og både han selv og kunderne ærgrer sig over salget. Han ønsker ikke sælge til hvem som helst, men vil gerne have, at en ny ejer fortsætter med det specielle veganske menukort. Det trækker mange kunder til, og han regner med snart at have fundet en køber. Han er ikke interesseret i at sælge til nogen, som vil indføre et helt nyt koncept. “Det skal fortsætte som en pølsevogn, og det skal fortsætte med det veganske”, siger han til TV2 Nord.

Kilde TV2 Nord

Del |

Relaterede nyheder