MinByAalborg.dk

Synsklinik i Vendsyssel udsat for indbrud og hærværk

5 maj, 2023 | 13:00
- Af Redaktion
Klinik Synstræning i Hjallerup dukkede tirsdag morgen op til, at deres klinik ikke alene havde været udsat for indbrud og tyveri, men også at der var begået hærværk.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Natten til tirsdag blev Klinik Synstræning i Hjallerup udsat for et voldsomt indbrud. Tyvene havde ikke kun stjålet bærbare computere, men også sparket døre ind, ødelagt karme og kastet rundt med planter. Der er også knust glas i en rude, som kan have været indgangen for tyvene.

Klinikejer Malene Thygesen Dall siger: “Det er så frustrerende, at man ikke bare kan få lov til at passe sit arbejde. Også skabslåger er blevet rykket af, selv om man bare kunne åbne dem. Det er uforståeligt, hvorfor der skal ødelægges så meget.”

Indbruddet har resulteret i aflyste aftaler og en arbejdsdag fyldt med oprydning for klinikkens fire medarbejdere, der til dagligt udfører synstræning for mennesker, der har været ramt af eksempelvis hjerneblødning.

Klinikken har lejet sig ind i bygningen på Gl. Markedsvej, og man opfordrer nu folk til at henvende sig til klinikken eller politiet, hvis de har set eller hørt noget. Klinikken har meldt indbruddet til politiet, der også har undersøgt klinikken.

Klinikken kommer i de kommende dage til at have besøg af håndværkere, der skal udbedre de skader, der blev påført af tyvene.

Kilde: Nordjyske.dk

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt