MinByAalborg.dk

Se gratis film i Aalborg med fokus på demens

5 maj, 2023 | 10:00
- Af Redaktion
I forbindelse med Demensugen fra den 08. maj lancerer Det Danske Filminstitut blandt andet en online portal, hvor man kan se demensvenlige film.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Den årlige Demensuge sætter fokus på at gøre det tryggere for mennesker med demens at bevæge sig ud af deres hjem og komme fra A til B. Derfor er transport og trafik emnet i en af de nye filmpakker, som Filminstituttets ErindringsBio går i luften med d. 8. maj. Samtidig bliver websitet relanceret i forbedret design og med en række nye interaktive muligheder.

Film kan nemlig vække erindringer og styrke livsglæde hos mennesker med demens. Det er baggrunden for, at Det Danske Filminstituts har udviklet ErindringsBio, som er et gratis filmtilbud til mennesker med demens og deres pårørende, plejepersonale og frivillige. Filmene i ErindringsBio kan streames på computer, tablet og smartphone.

ErindringsBio er gennem mere end to år blevet testet på både plejehjem og i private hjem. Nu er alle erfaringerne samlet, og resultatet kan ses på det nye ErindringsBio.dk. 

Kilde: Det Danske Filminstitut via Ritzau

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt