Tapirer får sydamerikanske naboer

3 maj, 2023 | 21:00
Casa Familia laves om til anlæg
Takket være en donation fra Aalborg Zoo’s Bygge- og udviklingsfond på 600.000 kroner til udvikling af haven, kan spisesteder Casa Familia i Aalborg Zoo laves om til et nyt anlæg til sydamerikanske dyrearter ved siden af tapirerne. Der blev lavet nye udkigshytter og bedre oplevelsesmuligheder for publikum i den sydamerikanske pampas i 2020, og dette er næste skridt ifølge direktør i Aalborg Zoo, Henrik Vesterskov Johansen, som er meget glad for donationen.
Casa Familia blev primært anvendt i højsæsonen og til specielle arrangementer, men det kom aldrig til at fungere som spisehus, så derfor laves det nu om. Det undersøges i øjeblikket, hvilke sydamerikanske arter, der vil være mest optimale i anlægget, som efter planen skal stå færdig i 2024

 

Ifølge formand i Bygge- og Udviklingsfonden, Anders Hjulmand, er fonden sat i verden for at støtte den fortsatte udvikling af Aalborg Zoo og bidrager med donationen til at styrke formidlingen af sydamerikanske dyrearter.

Kilde Via Ritzau

Del |

Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder