MinByAalborg.dk

Biersted Brugsen ønsker lokal handel

3 maj, 2023 | 05:15
- Af Redaktion
Udsigterne ser bedre ud, end de har gjort tidligere for Brugsen i Biersted. Formanden ønsker, at folk husker at handle lokalt.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Bestyrelsen for Dagli’Brugsen i Biersted har længe kæmpet for at få bjessingerne til at forstå, at en enkelt liter mælk og et par kioskvarer ikke kan holde butikken åben.

Nu ser det dog ud til, at situationen er ved at vende.

Brugsens nyvalgte formand, Michael From, fortæller, at underskuddet er blevet mindre end frygtet, men der er stadig økonomiske udfordringer, som skyldes ydre omstændigheder som høje indkøbspriser og et stort kædebidrag til Coop.

– Omsætningen er stigende, og selvom man i den her branche skal passe på med at sige, at nu er brugsen bare reddet for good, så tør jeg godt kalde den nu: Hvis folk fortsætter med at handle, som de har gjort de seneste måneder, så bliver vi ved med at have en brugs, siger han smilende.

Brugsforeningerne i Hou og Svenstrup overtog butikken i 2016, og de første år gik godt, men i 2021 måtte de slutte året med underskud.

Efter et borgermøde i efteråret håber Michael, at bjessingerne ikke vil glemme brugsen igen, nu hvor den ikke længere er akut truet af lukning.

– Vi ligger i et smørhul af discountforretninger i Aabybro og Vadum, og det er jo ikke forbudt at køre derhen, men vi skal helst gøre det i omvendt rækkefølge, så man handler lokalt først, siger Michael til slut.

Kilde: Nordjyske.dk

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt