TV2 Play indeholder snart C More

1 maj, 2023 | 08:00
Fra maj måned i år kan du som abonnement på TV2 Play få indhold fra C More samt Britbox og SF Kids.
Foto: Kelly Sikkema

Danskerne kan snart se frem til endnu mere kvalitetsindhold og flere valgmuligheder på TV 2 Play, når C Mores store indholdskatalog fra 1. maj 2023 rykker ind på tjenesten. Aftalen mellem TV 2 og C More er en del af TV 2s strategi om at styrke TV 2 Play og dermed indfri ambitionen om ‘TV 2 Play til alle’ og 1,3 mio. abonnenter i 2025.

– Kombinationen af det danske og udenlandske indhold er vigtig, fordi langt de fleste af os efterspørger begge dele. På toppen af det danske indhold kan vi nu give vores abonnenter et samlet tilbud, der også tilfredsstiller appetitten på udenlandsk fiktion og serier. Så hvis man ikke kan få nok af ’Barnaby’, ’Beck’, ’Downton Abbey’ og alle de andre store titler, så samler vi nu det hele på Play. Med andre ord kan man fremover se både den amerikanske, den britiske og den skandinaviske fiktion, og oveni kommer så også det skønne børneindhold, som rummer alt fra ’Gurli Gris’ til en lang række titler fra det stærke svenske Astrid Lindgren-katalog, siger Lotte Lindegaard, indholdsdirektør på TV 2.

Størstedelen af C More-indholdet bliver tilgængeligt for alle TV 2 Plays direkte kunder, mens adgangen til BritBox kræver, at man abonnerer på enten ‘Favorit’- eller ‘Favorit + Sport’-pakken.

Nye serier og en tidobling af filmkataloget på TV 2 Play

C More omfatter et spillefilmskatalog på 850 både nyere og klassiske skandinaviske og internationale titler – blandt andet film som ‘Twilight’-sagaen, ‘The Hunger Games’-filmene, ‘Jægerne 1-2’, ‘Fanny & Alexander’, hele ‘Beck’-filmserien og børnefilm som ‘Emil fra Lønneberg’ og ‘Pippi Langstrømpe’ med dansk tale. Med filmene fra C More er der tale om en tidobling af filmkataloget på TV 2 Play.

C More omfatter også en række nyere internationale serier, såsom ‘Downton Abbey’, ‘Fargo’ og ‘Younger’, og sidst, men ikke mindst leverer C More et flot kvalitetskatalog af nyere skandinavisk fiktion, blandt andet titler som ‘Fartblinda’, ‘Hamilton’, ‘Headhunters’ og ‘Solsidan’.

Det bedste britiske drama i BritBox

BritBox er resultatet af et samarbejde mellem de store broadcastere BBC og ITV om at bringe et stærkt katalog af det bedste fra britisk tv ud til det internationale marked som et samlet tilbud. Kataloget udgør omkring 3000 stykker indhold og omfatter dels et udsnit af de bedste serier fra de seneste to-tre årtier, dels nye BritBox Originals som den aktuelle spionserie fra øverste hylde ‘A Spy Among Friends’ med Damian Lewis og Guy Pearce.

Kilde: TV2 Danmark via Ritzau

Del |

Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder