MinByAalborg.dk

Find den indre ro som Aalborg-borger med denne bog

30 april, 2023 | 16:00
- Af Redaktion
Det kan for både aalborgensere og andre danskere være svært at finde ro og hvilke, men den findes faktisk i dig selv, og den kan du finde frem til ved hjælp af en ny bog.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

I en verden der inviterer til konstant overvågenhed, hvor mange føler sig mere udmattede end udhvilede og livsglæden kan være svær at opretholde, er det oplagt at trække sig for en stund, tage sig et velfortjent hvil i stilhed og vende blikket mod eget fundament for at genskabe forbindelsen til personlige værdier, behov og ressourcer.

At hvile i sig selv, betyder ifølge Marie Haulrik, kærlig hengivelse til at være lige præcis den, man er – uden at måle og veje sig selv op mod andre eller vurdere sit værd. Det er en grundtilstand af accept, rummelighed og empati at møde livets op og nedture fra, i bund og grund et fredfyldt sted at være i verden på, som kan skabe det solide livsfundament, mange søger og længes efter.

Hvile er altså meget mere end søvn, det er en livspraksis og en blid, men funderet måde at være i verden på. Med en hvilepraksis kan kroppens egne restitutions- og healingprocesser vækkes, når der drages omsorg for både fysiske, mentale og følelsesmæssige spændinger, så både sundhed og velvære styrkes.

Hvile – Find hvile i dig selv gennem fredfyldt nærvær falder i fire dele. Bogens første del handler om nutidens travlhedstendens og behovet for at tage hvilen tilbage. Bogens anden del fortæller om hvilen og det livgivende nærvær, den rummer, den bevidste vågne hvile. I bogens tredje del er der inspiration til at vække hvilen i ens eget liv og en introduktion til hvileterapien. Bogens fjerde og sidste del er praktiske hvileøvelser, som en invitation til at lade hvilen blive en konkret praksis i hverdagen.

Marie Haulrik er restorativ yogalærer med speciale i hvile som terapi. I de sidste mange år har hun fordybet sig i hvilens livgivende og healende univers både gennem egen praksis, uddannelser og selvstudier. Hun er ophavskvinden bag den terapeutiske Hvileterapi og udbyder som den eneste i Danmark Restorativ Yoga & Hvileterapi-uddannelsen for yogalærere, terapeuter og behandlere, der søger mere kropslige, stressregulerende og healende praksisser at tilbyde deres klienter, patienter og elever. Hun bor i Aarhus, hvor hun også har sit yoga studio, Hvilerum.

Fakta om bogen:

Titel: Hvile – Find hvile i dig selv gennem fredfyldt nærvær
Forfatter: Marie Haulrik
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740690699
Sidetal: 246
Vejl. pris: 299,95 kr.
Udgivelsesdato: 27. april 2023

Kilde: Turbine Forlaget A/S via Ritzau

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt