Daniel Christensen køber sig ind i padel-kæde.

30 april, 2023 | 08:00
Padelsporten har fanget tidligere Aab-spiller Daniel Christensens opmærksomhed, og han har nu investeret i sporten.
Foto: Manuel Pappaceno - Unsplash.
Den tidligere Aab-AGF- og Vendsysselspiller Daniel Christensen har lagt bolden på hylden og har nu fundet et padel-bat frem i stedet. Han har købt sig ind i en af de mange padel-firmaer, der er dukket op.

 

”Jeg synes, det er utrolig spændende og en fed forretning. Og jeg elsker jo at spille padel selv, så det gav rigtig god mening, da jeg lagde de to ting sammen,” fortæller han til Nordjyske.

 

Daniel Christensens karriere som professionel fodboldspiller sluttede i 2020. Han har siden 2021 arbejdet som centerleder ved PadelPadel i Svenstrup.

 

Han har nu taget næste skridt og købt sig ind i forretningen.

 

Brian Sørensen, der stiftede energidriksfirmaet Cult i 1998 og solgte firmaet til Royal Brew for 350 millioner kroner i 2018, ejer i dag 80 procent af PadelPadel.

 

Den tidligere Aab-spiller vil ikke sige præcist hvor stor en andel han ejer.

 

”Jeg har en lille del. Men for mig handler det ikke om, hvor mange procenter der står på kontrakten, det handler mere om, at jeg har fået den anerkendelse fra Brian (Sørensen, red.), som tror på, at jeg har været med til at flytte det, og kan være med til at flytte det yderligere,” siger Daniel Christensen.

 

PadelPadel har centre i Aalborg, København, Odense og Aarhus. Nu vil Daniel Christensen gøre en indsats for at gøre sporten mere kendt.

 

”Padel er stadigvæk i den spæde ungdom. Vi vil gerne gøre det til en sport, som de unge dyrker, som var det badminton eller fodbold, det er vores filosofi. Vi vil skabe nogle dygtige unge mennesker, der kan stå på den helt store scene. Som man ser det i tennis med Holger Rune,” siger han.

 

Han fortsætter dog som centerleder ved PadelPadel i Svenstrup.

 

Kilde: Nordjyske

Del |

Relaterede nyheder