MinByAalborg.dk

Daniel Christensen køber sig ind i padel-kæde.

30 april, 2023 | 04:00
- Af Redaktion
Padelsporten har fanget tidligere Aab-spiller Daniel Christensens opmærksomhed, og han har nu investeret i sporten.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.
Den tidligere Aab-AGF- og Vendsysselspiller Daniel Christensen har lagt bolden på hylden og har nu fundet et padel-bat frem i stedet. Han har købt sig ind i en af de mange padel-firmaer, der er dukket op.

 

”Jeg synes, det er utrolig spændende og en fed forretning. Og jeg elsker jo at spille padel selv, så det gav rigtig god mening, da jeg lagde de to ting sammen,” fortæller han til Nordjyske.

 

Daniel Christensens karriere som professionel fodboldspiller sluttede i 2020. Han har siden 2021 arbejdet som centerleder ved PadelPadel i Svenstrup.

 

Han har nu taget næste skridt og købt sig ind i forretningen.

 

Brian Sørensen, der stiftede energidriksfirmaet Cult i 1998 og solgte firmaet til Royal Brew for 350 millioner kroner i 2018, ejer i dag 80 procent af PadelPadel.

 

Den tidligere Aab-spiller vil ikke sige præcist hvor stor en andel han ejer.

 

”Jeg har en lille del. Men for mig handler det ikke om, hvor mange procenter der står på kontrakten, det handler mere om, at jeg har fået den anerkendelse fra Brian (Sørensen, red.), som tror på, at jeg har været med til at flytte det, og kan være med til at flytte det yderligere,” siger Daniel Christensen.

 

PadelPadel har centre i Aalborg, København, Odense og Aarhus. Nu vil Daniel Christensen gøre en indsats for at gøre sporten mere kendt.

 

”Padel er stadigvæk i den spæde ungdom. Vi vil gerne gøre det til en sport, som de unge dyrker, som var det badminton eller fodbold, det er vores filosofi. Vi vil skabe nogle dygtige unge mennesker, der kan stå på den helt store scene. Som man ser det i tennis med Holger Rune,” siger han.

 

Han fortsætter dog som centerleder ved PadelPadel i Svenstrup.

 

Kilde: Nordjyske

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt