55 nordjyske restauranter deltager i madkonkurrence

30 april, 2023 | 18:00
Sidste år vandt restaurant fra Aalborg
Foto: Simon Peel

 55 nordjysk restauranter er udtaget til at deltage i konkurrencen om at blive årets Value for Money gourmetrestaurant, hvilket er 18 flere end i 2022. Deltagerne, som skal dyste om at lave de bedste menuer til prisen, udpeges af en lokaljury med assistance fra 3.800 brugere af Facebookgruppen Gourmetkartellet. Menuerne skal indeholde mindst tre retter fra restaurantens faste menu med tilhørende vin/saftmenu sat overfor prisen, ifølge TV2 Nord.

Den endelige vinder findes til Live-finalen i starten af september og bliver hyldet den 1. oktober på Restaurant Mortens Kro til Den Dansk Spiseguides galla for landsbranchen. Redaktør på Den Danske Spiseguide, Bent Christensen mener, at der sker meget positivt på madscenen i Nordjylland, og sidste år var det da også Alimentum og Hühlman fra Aallborg, der vandt.

Kilde TV2 Nord

Del |

Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder