70 deltog i skoledemonstration mod sammenlægning

28 april, 2023 | 16:30
102 elever har allerede meldt sig ud
Foto: Element5 Digital

Efter udmeldingen om at sammenlægge Byplanvejens Skole med Seminarieskolen på sidstnævntes adresse har 102 elever allerede meldt sig ud som konsekvens. Før elevflugten var der 473 elever på skolen, men mange har nu søgt mod Gug Skole, Vester Mariendal Skole og Nøvling Skole, så politikerne bør ikke være i tvivl om en række borgeres modstand mod sammenlægningen.

Bestyrelsesformand for Byplanvejens Skole, Nina Stilling, mener ifølge TV2 Nord, at det er nogle vage svar politikerne giver. Hun var ikke mere fortrøstningsfuld mandag eftermiddag efter Aalborg Byråds spørgetime  og den samtidige demonstration med omkring 70 fremmødte udenfor for at bevare skolen, da politikerne mener, de har fundet en god løsning. Hun giver dog ikke op, men vil fortsætte dialogen med politikerne, indtil den endelige beslutning træffes i byrådet til juni. Lige nu er der flertal for sammenlægningen, som træder i kraft 1. august 2024, hvis den vedtages.

Kilde TV2 Nord

Del |

Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder