MinByAalborg.dk

Cigaretkup i Aalborg: Anholdelse foretaget

27 april, 2023 | 11:00
- Af Redaktion
To personer blev anholdt i forbindelse med et større kup af cigaretter på et lager i Aalborg sidste år.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Efter længere forskning er det nu lykkedes Nordjyllands Politi at anholde to personer i forbindelse med et større parti stjålede cigaretter fra et centrallager, tilhørende COOP, på Hobrovej i Aalborg, der skete tilbage i september sidste år.

Her blev der stjålet cigaretter for en værdi af 1 million kroner. Et vidne skulle efterfølgende have set mindst fire personer løbe fra gerningsstedet.

Den efterfølgende forskning i kuppet har nu resulteret i, at politiet kunne slå til på fire adresser i Aarhus, hvor man anholdte to mænd.

Den ene anholdte, er en mand på 23 år, er blevet varetægtsfængslet i fire uger indtil videre, efter han blev fremstillet for retten i Aalborg. Den anden anholdte blev løslagt efter endte afhøring.

Politikommissær Ulf Munch Sørensen, der er leder af efterforskningen, siger om det næste, der skal ske i sagen:

”Nordjyllands Politi efterlyser aktuelt flere personer, som vi mener er relateret til sagen. Vi kender identiteterne, men har en formodning om, at de kan være rejst ud af landet. Det skal dog ikke stoppe os i, at forsøge at finde dem, så de kan blive stillet for en dommer.”

Kilde: Nordjyllands Politi

 

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt