MinByAalborg.dk

Monolog skal redde Vendsyssel Teater

16 april, 2023 | 10:00
- Af Redaktion
Spiller 15 roller alene
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Kaptajn Utrolig – En hverdagshelt har premiere på Vendsyssel Teater i Hjørring den 20. april og skal være med til at redde et teater i store økonomiske vanskeligheder. Jakob Højlev Jørgensen skal lokke publikum til med en monolog, hvor han spiller alle 15 roller. Udfordringen er ny for ham og han mener ifølge TV2 Nord, at det er hårdt og næsten er skizofrent nogle gange, men sjovt.

Hovedrollen er familiefaren Mark, som er presset og havner i problemer, ligesom teateret har haft efter coronanedlukningen, hvor det mistede publikum og måtte bede om økonomisk nødhjælp hos Hjørring Kommune. Formand for Vendsyssel Teater, Henrik Jørgensen, håber derfor, at forestillingen virkelig sælger, da den økonomiske situation er en mulig trussel mod teatrets overlevelse. Ifølge TV2 Nord kalder han dog kun sidste års underskud på 4 millioner kroner for en økonomisk udfordring og ikke en krise.

Kilde TV2 Nord

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt