Specielt værelse på Rold Storkro er succes

15 april, 2023 | 18:00
Ophold kombineres med besøg på Regan Vest
Skov Razvan Mirel Unsplash

Rold Storkro har nyistandsat værelse 121 og indrettet det som i 60’erne på grund af den “nye” nabo Regan Vest, som er fra begyndelsen af 60’erne. Det har givet kroen langt flere bookinger. Kroen vidste dog ikke, at de havde en koldkrigsbunker som nabo de første mange år.

Ifølge underdirektør Bente Pedersen har man fra 9. april kunnet booke et Regan Vest ophold, som er en kombination af en middag på kroen søndag aften med overnatning i værelse 121 og et besøg i koldkrigsbunkeren om mandagen. Kroen har reserveret 20 billetter til bunkeren hver mandag, og tanken er at gæsterne skal kombinere besøg på kro og i bunker, selvom man godt kan nøjes med at booke værelset.

Gæsterne synes, det er sjovt at komme ind i en tidslomme med sjove gimmicks. Værelset har blandt andet gamle designermøbler, et gammelt B&O-anlæg med gamle plader til og gamle bøjler i skabene. 75 procent af opholdene er allerede solgt, og Bente Pedersen erkender da også, at de er reddet med på Regan Vests’ succes ifølge TV2 Nord.

Kilde TV2 Nord

Del |

Relaterede nyheder