Fliser skaber stemning

12 april, 2023 | 06:00
Kan også bruges i små køkkener
Fliser Edgar Castrejon Unsplash

Hvis man bor på få kvadratmeter kan køkkenpladsen være trang, men den kan udnyttes både praktisk og indbyde til hygge, hvis man overvejer størrelse, form og overflade grundigt. Flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet giver med 60 års erfaring gode råd til, hvordan man udnytter pladsen optimalt med flise- og farvevalg.

Ifølge tal fra Danmarks Statistik er ca. hver fjerde bolig på 74 kvadratmeter eller derunder. Både små og store fliser kan bruges, men specielt formen på gulvfliserne afgør, hvor stort rummet syner. Aflange fliser får rummet til at se længere ud, mens kvadratiske får det til at føles bredere. Blanke fliser får det til at virke større, da lyset spejler dig i dem og er desuden lettere at rengøre. Farve skaber stemninger, så den er også med til at afgøre, hvordan rummet føles.

Kilde Mosaikhjørnet A/S ViaRitzau

Del |

Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder