MinByAalborg.dk

Narko, spirituskørsel og indbrud bød de seneste dage på for Nordjyllands Politi

31 marts, 2023 | 07:00
- Af Redaktion
Aalborg og omegn var de foregående dage blandt andet plaget af indbrud, stjålne våben og spirituskørsel, kan man læse i Nordjyllands Politis døgnrapport.
Døgnrapport
Info:
Døgnrapport
Nordjyllands politi

Narkokørsel
Selvom en ung mand ikke havde kørekort, valgte han alligevel at sætte sig foran rattet mandag aften.
Han blev stoppet af politiet på Over Kæret i Aalborg, og da bilisten virkede påvirket blev han narkotestet. Betjentens fornemmelse var korrekt, idet testen var positiv. Manden var både påvirket af kokain og hash.

Narko- og spritkørsel førte til uheld
En læge ringede mandag aften til politiet, da han havde observeret et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej nord for afkørsel Nørresundby N.
Derfor rykkede politiet hurtigt ud. Bilisten blev både alkohol- og narkotestet, og det viste sig, at begge test var positive. Bilisten var påvirket af narkotika og alkohol over det tilladte.
Han blev derfor sigtet for at køre narko- og spritkørsel, inden han blev kørt til hospitalet.

Indbrudstyv taget på fersk gerning
Vagtcentralen modtog et opkald tirsdag eftermiddag fra en borger. Han havde pludselig hørt en mærkelig lyd, og da han undersøgte det nærmere i sit hjem – på Ny Kastetvej i Aalborg – kunne han se, at et af lejlighedens vinduer var smadret.
Til sin store forskrækkelse opdagede han en indbrudstyv, der stod lige over for ham. Tyven trak et jernrør, men flygtede kort efter fra stedet.
Flere patruljer skyndte sig at rykke ud til adressen. Et vidne kunne give et signalement af tyven, hvilket førte til, at tyven kort efter blev anholdt i sit hjem.

Våben stjålet under indbrud
To rifler, to haglgeværer, flere hundrede patroner, en standerlampe og en espressomaskine. Det var, hvad en tyv stjal under et indbrud i en villa i Vendelbogade i Hjørring.
Indbruddet fandt sted mellem torsdag og tirsdag, hvor tyven brød ind gennem en bagdør. Tyven kunne bryde ind gennem døren ved at fjerne listerne med en skrutrækker. Herfra var der fuld adgang til huset.
Ved politiets ankomst sås flere mudrede fodspor i hele stueetagen. Derudover blev der forsøgt sikring af DNA.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt