MinByAalborg.dk

Thomas Bælum stopper i AaB

30 marts, 2023 | 10:18
- Af Redaktion
Bestyrelsen i AaB A/S og administrerende direktør Thomas Bælum er blevet enige om at skilles senest med udgangen af april måned, når en overlevering har fundet sted.
Info:
AAB

Thomas Bælum tiltrådte i AaB 1. august 2018.

AaB’s bestyrelsesformand Niels David Nielsen udtaler:

– Da Thomas Bælum i sin tid blev ansat var det med en klar målsætning om at bringe AaB et bedre sted hen rent kommercielt. Den opgave er udført succesfuldt med en flot vækst på alle parametre, ligesom Thomas har været en stor del af processen omkring aftalen med SSE 22 (Sports Strategy Excellence 22 som ved en kommende aktieemission vil erhverve cirka 20 procent af aktierne i AaB A/S, red.).

– Vi har haft en rigtig god dialog med Thomas igennem denne proces, og nu er vi et sted, hvor vi er trygge organisatorisk omkring det kommercielle set up, hvorfor begge parter mener, at timingen til at gå hver til sit er den rette.

– Med aftalen med SSE 22 er det naturligt, at den kommende sportslige ansvarlige indgår i direktionen, men hvordan den fremtidige organisation præcis vil se ud, vil vi præsentere, når den er på plads, lyder det fra Niels David Nielsen.

– Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne takke Thomas Bælum for en indsatsen for AaB, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, siger Niels David Nielsen.

Thomas Bælum supplerer:

– I det nye set up for AaB har jeg haft overvejelser omkring min egen rolle, og jeg har nu vurderet, at timingen for at gå hver til sit er den rette.

– Jeg vil kigge tilbage på fire et halvt begivenhedsrige år, hvor vi med strategi Nordkraften, der blev implementeret i 2019, gik ind i en strategiperiode med fokus på at styrke og udvikle både det sportslige og det kommercielle område. Indimellem havde vi også Covid-19 at forholde os til, men henover strategiperioden lykkedes det i forhold til den kommercielle del at skabe en fremgang på alle parametre. Sponsorindtægterne er steget, matchday-indtægter og det gennemsnitlige tilskuertal er blevet løftet markant, og antallet af sæsonkortholdere er rekordhøjt, hvilket naturligvis glæder mig.

– Hvad fremtiden bringer, har jeg ikke lagt mig fast på, men sikkert er det, at jeg ønsker AaB alt det bedste fremover, slutter Thomas Bælum.

Jan Peters, medstifter af SSE22 og kommende bestyrelsesmedlem i AaB A/S, vil i den kommende periode fungere som midlertidig sportslig ansvarlig, indtil en permanent sportsdirektør er udpeget.

Direktionens opgaver vil midlertidigt blive varetaget af økonomichef Jesper Dalum.

Pressemeddelelse fra AAB

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt