MinByAalborg.dk

Pirates tror på guld

30 marts, 2023 | 10:14
- Af Redaktion
Forventningerne til semifinalen er store
Info:
Foto: Aalborg Pirates Facebookside

Den hurtige wing Matt Salhany er ved at blive en profil hos Aalborg Pirates og vil komme til at spille en afgørende rolle, når DM-titlen skal vindes. Han er noteret for syv point i de hidtidige otte slutspilskampe efter onsdagens 4-2 sejr over Herlev Eagles.

Han føler sig efter eget udsagn komfortabel efter at have vænnet sig til et nyt system og at spille europæisk hockey igen. Landsmanden Trevor Gooch og svenskeren Victor Rollin Carlsson spiller i samme kæde, og de tre forwards udgør en skarp og potentielt meget produktiv kæde, så Aalborg Pirates nu har godt gang i pointproduktionen fra tre af de fire kæder.

Salhany mener, at der var gode elementer i spillet, men der skal også forbedres noget inden fredagens kamp mod Herlev Eagles, som er den anden af potentielt syv semifinalekampe, da én sejr i semifinalen ikke gør det alene. De skal have den samme energi og samtidig spille smart hockey.

”Den her serie mod Herlev bliver helt anderledes i forhold til kvartfinalen mod Rungsted. Det var en krig. Det her bliver mere et spørgsmål om spillet,” udtaler Matt Salhany til Nordjyske.

Han glæder sig over at være gået videre til semifinalen og har store forventninger, da han mener, at holdet kan præstere det, der skal til, for at vinde mesterskabet.

Kilde: Nordjyske.dk

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt