MinByAalborg.dk

AaB-vikar bringer stor intensitet til holdet før skæbnekamp

28 marts, 2023 | 14:00
- Af Redaktion
Efter bare en uge som konstituerede cheftræner har Oscar Hiljemark allerede sat sit præg på holdet
AaB
Info:
AaB
Foto: MinByAalborg

I den uge, hvor svenskeren Oscar Hiljemark har stået i spidsen for AaB’s superligamandskab, har han allerede haft betydning for træningskulturen i AaB.

Især har den konstituerede cheftræner haft fokus på intensitet, hvilket har medført færre spilstop, højere tempo og længere træninger. Det skriver Nordjyske.

– Med vores trup og spillertyper har jeg en idé om at spille i så højt tempo som muligt. Vi skal være helt klar til kamp, så vi kan sætte vores bedste spillere i positioner, som kræver et højere tempo. Det skal mere eller mindre være i alle aspekter. Der skal være et højere tempo, så spillet generelt foregår hurtigere i kampene. Så er der nogle mindre ting, som også skal kigges på, siger Oscar Hiljemark til Nordjyske.

Siden fyringen af Erik Hamréns er det blevet til fire træningspas, og det er noget, som Lucas Andersen godt kan lide.

– Der er høj intensitet og masser af bold. Der er små ting, som han vil justere til i forhold til den måde, som han vil have, at vi spiller på. Der er ændringer i forholdet til, hvordan vi forsvarer, og hvordan intensiteten er. Der er åbninger i angrebsspillet, som vi har arbejdet med. Der har generelt været god energi, siger han til Nordjyske.

På søndag skal AaB spille mod AC Horsens, som bliver en sand skæbnekamp, idét der er 11 point op over nedrykningsstregen, og derfor er chancen for at undgå nedrykning markant mindre. Men Lucas Andersen forholder sig positiv.

– Jeg hæfter ved mig den gode intensitet og energi, som lægges for dagen. Alle er her med samme mål om at vinde fodboldkampe, og det skinner igennem ved træningerne. Folk er inde i det hele og arbejder benhårdt for, at vi står klar søndag, siger Lucas Andersen til Nordjyske.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt