MinByAalborg.dk

Spar Nord Fonden køber sig ind i AaB med millionbeløb

25 marts, 2023 | 20:00
- Af Redaktion
Spar Nord Fonden træder ind i AaB. De vil sikre, at AaB fortsat holder fast i de nordjyske værdier.
AaB
Info:
AaB
Foto: MinbyAalborg

Udover tyske investorer, der er gået ind i AaB’s ejerkreds, så går en lokal fond også ind i AaB med en investering på fem millioner kroner.

Spar Nord Fonden har nemlig valgt at gå ind i ejerkredsen i AaB, da de ser AaB som en vigtig del af Nordjylland. Det skriver Nordjyske.

– Vi er gået ind med en investering på fem millioner kroner, så vi bliver en del af ejerkredsen i AaB. Det har Spar Nord Fonden valgt at gøre, fordi AaB er en vigtig institution i Nordjylland, og på den måde er det noget, som Spar Nord Fonden gerne vil bakke op om, siger Michael Slavensky Dahl, formand for Spar Nord Fonden, til Nordjyske.

Michael Slavensky Dahl forklar yderligere, at Spar Nord Fondens indtrædelse i ejerkredsen skal sikre nordjyske værdier i fremtidens AaB.

– For os handler det også om, at vi skal holde fast i AaB’s historie. Jeg har haft mulighed for at tale med de tyske investorer, og de køber ind på den historie, siger Michael Slavensky Dahl til Nordjyske.

Han udtrykker positivitet over for det tyske ejerskab af AaB, men for ham er det vigtigt, at AaB holder fast i den nordjyske karakter. Noget som Spar Nord Fonden vil være med til at sikre.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt