- Af Redaktion
Aalborg Pirates må ud i en altafgørende kamp syv mod Rungsted Seier Capital efter dårlig præsentation i kamp seks.
Aalborg Pirates
Info:

Busturen til Hørsholm Skøjtehal blev ikke til meget at juble over for Aalborg Pirates. De tabte den sjette DM-kvartfinale med 4-2, og den afgørende syvende kamp skal afgøres fredag hjemme på Sparekassen Danmark Isarena.

Holdet ankom sent til arenaen grundet et trafikuheld på motorvejen ved Sorø, men med effektivt arbejde blev de klar til kampstart i tide. Dette vendte dog ikke deres held.

Rungsted bragte sig hurtigt foran med Jacob Gammelgaard, der scorede et af sine sjældne mål. Små fem minutter inde i kampen var det tydeligt, at Rungsted havde indledt en hård og sej kamp mod piraterne. Et mål til Aalborg Pirates ruskede ved kampgejsten og for en stund synes det, at der var håb for aalborgenserne.

Men med en stilling på 3-1 til Rungsted i slutningen af første periode var håbet spinkelt. Og anden periode havde heller ikke meget at byde med.

Rungsted holdt på deres føring gennem hele kampen, og selvom piraterne fik kæmpet sig til endnu et mål, afsluttede de kampen med 4-2 til Rungsted.

Aalborg Pirates og Rungsted Seier Capital skal nu ud i en syvende og sidste kamp på fredag. Her vil Aalborg Pirates være på hjemmebane, og dette kan måske vende piraternes held.