MinByAalborg.dk

Håndbold: Her er status på Claar

22 marts, 2023 | 06:00
- Af Redaktion
Felix Claar er blandt en håndfuld Aalborg-spillere, der kæmper for at blive klar til Champions League
Håndboldbane og bold
Info:
Håndboldbane og bold
Marino Bobetic - Unsplash

Under weekendens ligakamp mod Mors-Thy Håndbold, slog den svenske stjerneplaymaker Felix Claar hovedet i gulvet og kunne ikke spille videre.

Nu lyder der forholdsvis positive toner fra klubben op til torsdagens 1/8-finale i Champions League på hjemmebane mod GOG.

”Det var en slem forskrækkelse, men Felix har det heldigvis bedre nu. Han var i hallen mandag, men deltog ikke i selve træningen. Jeg vil sige, at jeg er forsigtig optimist i forhold til, at han kan nå at blive frisk til på torsdag”, siger cheftræner Stefan Madsen til Nordjyske.

Holdet har måtte de seneste uger klare sig uden den svenske duo Lukas Sandell og Jesper Nielsen. Også islændingen Aron Palmarsson trak sig med problemer i baglåret.

Martin Larsen og Buster Juul, som også har siddet ude med skader i længere tid, er ved at blive indsluset i træningen igen.

”Det er meget vigtigt for os, at vi ikke bliver tilbøjelige til at speede processen op, fordi vi står foran en vigtig kamp. Der er ingen tvivl om, at vi vil grave rigtigt dybt for at slå GOG, men vi skal stadig tænke os om,” påpeger Stefan Madsen.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt