MinByAalborg.dk

Restaurant VB: Alt godt har en ende

21 marts, 2023 | 14:00
- Af Redaktion
Bøfsandwich Restauranten på Bådehavnsvej kan nu overtages af nye ejere og sandsynligvis få opskriften på højkvalitets bøfsandwich med i købet
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

”Det er stærkt at være i stand til at tage tyren ved hornene og indse det. Verdens Bedste lille spisested er ‘TIL SALG’”

Det skriver ejeren af Restaurant VB, også kendt som Vestre Baadelaug, på Facebook.

Opslaget konstaterer, at efter en lang kamp er det tid til nye ejere:

”Vi må konstatere at vilkår der i vores små tyve år i huset har været udfordrende, praktisk talt er blevet umulige! Successen her på stedet har alle dage været båret af en lille sluttet kreds. Men kredsen er trods alt blevet for lille og stabilt, velfungerende samarbejde har vi for længst opgivet at få bygget op igen efter afsked med nøgle-medarbejdere de seneste år.”

Restaurant VB på Bådehavnsvej er blevet danmarkskendt for sin bøfsandwich gennem flere år og er tre gange kåret som en af de tre bedste i landet.

I 2013 blev den kåret som landets bedste af De Brune Riddere.

De nye ejere får derfor en enestående mulighed for at videreføre bøfsandwich-traditionen og kæmpe blandt landets bedste.

Opslaget uddyber, at betingelser og pris gives på forespørgsel, men at restauranten fortsætter i samme ånd indtil der er lavet en afklaring med en køber.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt