MinByAalborg.dk

Nu åbner Lille Vildmosecentret for sæsonen

21 marts, 2023 | 06:00
- Af Redaktion
Foråret har endelig fået fat. Det ses tydeligt på dagslængden, lyset og blomsterne der pibler op af jorden i haven. På fuglenes kvidren og deres mindre indtag af føde for at bruge tiden på at bygge reder til sommerens kuld fugleunger.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

På græsset der gror, og snart skal slås igen, på muldvarpenes skud. Alt sammen tegn på at foråret er kommet. På Lille Vildmosecentret har medarbejderne løbet stærkt de sidste mange måneder – der er nemlig mange ting, som skal gøres klar inden dørene atter kan åbnes for en ny sæson. Men nu er gulvene vasket, butikken fyldt op med flotte nye varer og vinduerne er pudset. Så det vil glæde os meget at se jer alle til sæsonåbning den 1. april kl. 10.00-16.00.

Køb et årskort og kom igen og igen og igen
I åbningsweekenden den 1.-2. april kan alle besøgende spare 50 % på køb af årskort.
Vær opmærksom på, at tilbuddet IKKE gælder online køb, men KUN ved fysisk fremmøde på Lille Vildmosecentret. Fra i år vil det ikke længere være muligt at købe familieårskort, da alle årskort nu skal være personlige. Endvidere kommer årskortene til at ligge digitalt på gæsternes smartphones og kan nemt deles mellem bedsteforældre og forældre, så man stadig kan have sine børnebørn med i mosen. Ønsker I i stedet at have et fysisk årskort kan dette tilkøbes for 30 kr. pr. person. Som årskortindehaver på Lille Vildmosecentret kan du fra i år glæde dig til en masse rabatter hos vores samarbejdspartnere. Du kan se hele listen på vores hjemmeside – og der kommer løbende flere til.

Påskens mange aktiviteter
Årskortet kan de besøgende allerede få glæde af lørdag og søndag, hvor der køres guidede ture i egne biler. Tag med guiden ud i vilde, vidunderlige Lille Vildmose, hvor der altid venter spændende oplevelser og hvor ikke to dage er ens. Turene er forbeholdt et voksent publikum. Børnene er dog ikke glemt. Tværtimod. De kan glæde sig til guidede togture med mosens gamle Tørvetog både lørdag og søndag. Naturvejlederen vil på turen medbringe skind, kranier og kastestænger fra nogle af dyrene i Lille Vildmose.

Ud over de almindelige oplevelsestilbud, som findes på Lille Vildmosecentret, kan de besøgende se frem til lidt ekstra. I Naturværkstedet er der nemlig en maleriudstilling med smukke naturmalerier lavet af Gerda Tranberg, Aabybro og Mette Kusk Poulsen, Aggersborg. Malerierne kan ses fra den 1. april og hænger til og med sommerferien. Forelsker I jer i et eller flere af malerierne er det naturligvis muligt at købe dem med hjem.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Lille Vildmosecenteret
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt