MinByAalborg.dk

Kvartfinaleslag: Pirates står med nøglen til succes

21 marts, 2023 | 16:00
- Af Redaktion
Med en sejr mod Rungsted Seier Capital kan Aalborg Pirates bane sig vej til semifinalen
Aalborg Pirates
Info:
Aalborg Pirates
Foto: MinByAalborg

”Indtil videre har det nærmest været en fordel at være på udebane i den her serie. Vi må prøve at se, om det ikke kan blive vendt til en fordel for os at være på hjemmebane.”

Det udtaler Rungsted Seier Capitals direktør Thomas Friberg som optakt til tirsdagens sjette kamp i DM-kvartfinaleserien mellem Aalborg Pirates og Rungsted Seier Capital, der spilles i Nordsjælland.

Aalborg Pirates synes at have samme oplevelse med udebanekampe. Med 3 kampe vundet ud af 5 kan piraterne avancere til semifinalen, hvis de vinder den kommende kamp.

”Det har været en mærkelig serie. For vores vedkommende synes jeg, at vi har spillet bedst i nogle af de kampe, vi har tabt, mens vi eksempelvis ikke ramte vores bedste niveau, da vi senest vandt i Aalborg”, siger Thomas Friberg.

Kampen om semifinalepladsen har været hård. Rungsted chokerede alle ved at køre til Aalborg og vinde 11-2. Men piraterne tog hurtigt over og vandt 3 kampe i træk, hvorefter Rungsted kom stærkt tilbage og vandt søndagens kamp Aalborg med 2-0.

Han har en klar ide om, hvad der bliver afgørende i tirsdagens kamp:

”Når vi kigger på de fem foregående kampe, så har målmandsspillet været afgørende. Det er nogle af ligaens bedste målmænd, der er i spil, så det er helt naturligt, at det bliver en afgørende faktor.”

Han fortsætter med en ros til begge hold:

”Aalborg og Rungsted er to hold, som minimum begge burde være med i semifinalerne, men vi har ikke præsteret så godt i grundspillet, og derfor er det jo endt sådan her, men i den nuværende forfatning er begge de her mandskaber top fire-hold.”

Der er kampstart tirsdag klokken 19.30.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt