MinByAalborg.dk

Hamrén er fortid i AaB

20 marts, 2023 | 20:00
- Af Redaktion
AaB ligger efter 13 kampe sidst i Superligaen med i alt seks point og kun én vundet kamp
AaB
Info:
AaB
Foto: MinByAalborg

AaB har afbrudt samarbejdet med træner Erik Hamrén efter kun ét point i de seneste ni kampe, oplyses i en pressemeddelelse. Der skal ifølge administrerende direktør og fungerende sportschef i AaB, Thomas Bælum, ny energi til for at få tilstrækkeligt med sejre i resten af sæsonen. Erik Hamrén fik jobbet i efteråret, men AaB ligger nu otte point under Horsens, som er lige over nedrykningsstregen.
Erik Hamrén har tidligere været ansat i AaB med succes og sikret klubben dansk mesterskab, bronzemedaljer i sæsonen 2006/2007 og dermed også kvalifikation til europæisk gruppespil i UEFA Cup’en. Derfor vil han altid have en særlig plads i AaB’s historie ifølge Thomas Bælum.

Assistenttræner Oscar Hiljemark har tidligere haft ansvaret for AaB i tre kampe og vil som udgangspunkt stå i spidsen for AaB resten af indeværende sæson, skriver klubben i pressemeddelelsen. Tilladelsen til at være cheftræner i 3F Superligaen er i orden, da han er i gang med sin påkrævede P-licens-uddannelse.
Erik Hamrén har også stået med ansvaret for AaB i tre kampe i pokalturneringen, hvor alle er vundet, og derfor skal AaB spille anden kvartfinalekamp med chance for at gå videre til semifinalerne.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske.dk
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt