MinByAalborg.dk

Omstridt Nordjysk tatovør fra står frem og tilbyder utilfredse kunder tatoveringer i stedet for kontanter

16 marts, 2023 | 05:00
- Af Redaktion
En tatovør med base i Sæby og Randers står endelig frem efter en sag om ubrugelige gavekort og manglende kontakt til kunderne. Hun tilbyder nu at lave tatoveringer i stedet for at tilbagebetale de ubrugte gavekort til kunderne.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Tatovøren Safia-Jasmin Saidana Kristensen fra CrazyCouple Ink & Beauty i Sæby står nu frem efter adskillige klager fra kunder, der ikke har kunnet indløse deres gavekort.

I et interview med TV2 Østjylland forklarer tatovøren, hvorfor en lang række kunder pludselig blev mødt af en lukket butik og ingen kontakt fra hende.

I en sag om ubrugelige gavekort, flyverskjul og ingen mulighed for at komme i kontakt med tatovøren, står hun endelig frem på en afsidesliggende parkeringsplads i Nordjylland uden at vise sit ansigt. Safia-Jasmin Saidana Kristensen, der var den daværende ejer af CrazyCouple Ink & Beauty i Sæby, forklarer, at det ikke kan lade sig gøre at betale pengene tilbage til kunderne.

Selvom tatovøren mener, at det ikke er muligt at tilbagebetale kunderne, understreger hun, at gavekortene ikke går til spilde. Hun tilbyder i stedet at indløse gavekortene med tatoveringer, som kunderne oprindeligt havde betalt for, men ikke med kontanter.

Tidligere har flere kunder klaget over, at tatovøren ikke har indløst deres gavekort, og at det har været umuligt at få kontakt med hende. I Nordjylland er tatovørens rygte blevet ramt, og flere vrede kunder har nu ubrugelige gavekort, der ikke kan indløses.

Den 5. marts 2023 kom det frem, at tatovøren fra Sæby ikke kun har været på spil i den nordjyske by. Hun har nemlig samme rygte i Randers, hvor der også var flere vrede kunder med ubrugelige gavekort.

Tatovøren oplyser nu, at hun planlægger at åbne en ny butik, hvor de vrede kunder endelig kan få deres tatoveringer. Hun påpeger dog, at det vil tage noget tid, da hun skal etablere et nyt sted først.

Tatovøren opfordrer ligeledes kunderne til at tro på hende og give hende en chance. På trods af de mange klager og uindløste gavekort, som fortsat ikke kan byttes, mener hun, at kunderne stadig godt kan have tillid til hende.

Hun understreger også, at kunderne skal kontakte hende for at få deres tatoveringer. Det er endnu uvist, hvad der vil ske med de mange ubrugelige gavekort fra både Sæby og Randers, men tatovøren håber, at kunderne vil forstå hendes situation og tro på det bedste i mennesker.

Selskabet bag CrazyCouple Ink & Beauty var ifølge CVR-registret oprettet som en enkeltmandsvirksomhed og var stadig i drift den 5. marts, men er nu lukket.

Sagen er en påmindelse om, hvor vigtigt det er at undersøge en virksomhed og dens ry, før man handler med den. Det er også en påmindelse om vigtigheden af at have en stærk forbrugerbeskyttelse, som kan træde i kraft i tilfælde af en virksomheds svigagtige handlinger.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Tv2Nord
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt