Få mere indflydelse på friluftslivet

16 marts, 2023 | 20:00
Friluftsrådet Himmerland-Aalborg inviterer til møde om de kommende års planer for den vilde natur
Frilufts Rådet, Helle Andersen - Lille Vildmose

Flere stier og teltpladser, vildere natur eller et fugletårn i mosen?

Friluftsrådet Himmerland-Aalborg vil give de bedste vilkår og muligheder i Mariagerfjord, Rebild, Aalborg og Vesthimmerlands kommuner.

Derfor inviteres alle frivillige, ildsjæle, naturentusiaster og andre med interesse for at have indflydelse på friluftslivet til møde den 30. marts 2023 kl. 18-21 på Lille Vildmosecentret, Vildmosevej 100, Dokkedal, 9280 Storvorde. Vær opmærksom på at mødet kræver tilmelding gennem Friluftsrådets hjemmeside.

”Vi håber mange møder op, så vi kan få et godt overblik over, hvad der skal til for at forbedre mulighederne for at komme ud i naturen i vores kommuner. Vi arbejder både for at få indflydelse på frilufts- og naturpolitikken i kommunerne, men også med at forbedre vores adgang til naturen, så alle kan komme ud og få glæde af den,” siger formand for Friluftsrådet Himmerland-Aalborg Karin Winther.

På mødet vil der blandt andet blive drøftet, mulighederne for forbedring af friluftslivet, bestyrelsesvalg, og der vil være en rundvisning på Lille Vildmosecenteret. Man kan også blive en aktiv del af Friluftsrådets lokale arbejde og opnå indflydelse på nærområdets friluftsliv.

På landsplan er Friluftsrådet en paraply for 86 foreninger og organisationer, der bruger naturen til hver deres aktivitet både på vandet, til lands og i luften.

Del |

Kilde: Frilufts Rådet
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder