MinByAalborg.dk

Storbrand i Dorf: Villa brændt ned til grunden og 10 personer evakueret

15 marts, 2023 | 16:00
- Af Redaktion
Branden raserede en villa i den nordjyske landsby Dorf og tvang 10 beboere til midlertidigt at forlade deres hjem tirsdag aften. Røgudviklingen var så massiv, at syv huse måtte evakueres i området. Ingen personer kom alvorligt til skade, men en beboer blev kørt på hospitalet for at blive tjekket for røgforgiftning. Efterforskere vil undersøge brandårsagen, og indsatslederen forventer, at der vil være efterslukning og brandvagt i størstedelen af onsdagen.
Info:
Christopher Burns - Unsplash

En villa i den nordjyske landsby Dorf blev tirsdag aften hærget af en storbrand, der førte til evakueringen af ti personer fra syv huse.

Ifølge vagtchef Jesper Sørensen fra Nordjyllands Politi var røgudviklingen så massiv, at indsatslederen valgte at evakuere syv huse. De evakuerede beboere opholdt sig i en af politiets gruppevogne, mens brandvæsenet arbejdede på at slukke branden.

Røgdykkere var også på stedet for at assistere i slukningsarbejdet og få folk ud af de berørte huse. Efter en time kunne de evakuerede borgere vende tilbage til deres huse, da der var mere styr på røgudviklingen.

Branden var så voldsom, at villaen blev brændt ned til grunden, og ifølge indsatslederen vil der være behov for efterslukning og brandvagt det meste af onsdag formiddag.

En beboer i den brændende villa blev kørt til sygehuset for at blive tjekket for røgforgiftning, men ifølge skadestuen er der ikke sket noget alvorligt.

Brandårsagen er endnu ikke fastslået, og politiet vil undersøge sagen nærmere. Området vil derfor være spærret af for at efterforskere kan undersøge brandårsagen.

Storbranden har efterladt både beboerne i villaen og naboerne i chok og med store materielle skader. Heldigvis var der ingen alvorlige personskader som følge af branden.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt