MinByAalborg.dk

Flere læger til Hobro

15 marts, 2023 | 10:00
- Af Redaktion
De nye uddannelsesmuligheder på hospitalet i Hobro kan forhåbentligt trække flere læger til området.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Som noget nyt kan nyuddannet læger fra foråret 2024 vælge Medicinsk Afdeling på Aalborg Universitetshospitals matrikel i Hobro, og her kan de få deres første praktiske erfaring som en del af Klinisk Basisuddannelse.
Det er første gang, at matriklen i Hobro får mulighed for at deltage i uddannelsen af læger i Klinisk Basisuddannelse:
”Vi er meget stolte. Afdelingens særlige patientsammensætning med mange ældre, komplekse, multisyge medicinske patienter giver stor mulighed for en bred indføring i intern medicin hos vores yngre læger. Så vi glæder os til at tage godt imod de kommende KBU-læger og give dem en god start på lægelivet” fortæller den uddannelsesansvarlige overlæge på Medicinsk Afdeling Christian Lottrup.

Afdelingen i Hobro deltager allerede i uddannelsen af speciallæger i almen medicin og intern medicin. Det er dog et stort skridt, at de allerede kan få lægerne til Hobro tidligere i deres uddannelsesforløb.
På den måde kan man vække deres interesse for det faglige miljø på sygehuset, hvilket i sidste ende kan præge deres beslutning om, hvor de vælger at slå sig ned.

Fra foråret 2024 vil der sandsynligvis være to læger i KBU-forløb på Medicinsk Afdeling i Hobro hvert halve år.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Region Nordjylland
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt