MinByAalborg.dk

Efter lækket notat: Indkalder medlemmer til møde

15 marts, 2023 | 12:30
- Af Redaktion
Medlemmerne i Job og Velfærdsudvalget er onsdag indkaldt til møde efter oplysninger om sagsbehandling er blevet lækket.
Hansjörg Keller - Unsplash
Info:
Hansjörg Keller - Unsplash
Hansjörg Keller - Unsplash

Nuuradiin Hussein (S), rådmand for Job og Velfærd i Aalborg Kommune, har indkaldt medlemmerne i Job og Velfærdsudvalget til møde onsdag efter oplysninger om sagsbehandlingen i hans forvaltning er blevet lækket. Det skriver Nordjyske.

– Mødet drejer sig om den sag, som er i avisen i dag (tirsdag red.). Vi er blevet opmærksomme på, at et notat er kommet ud til pressen, og ifølge vores jurister indeholder en del af notatet personhenførbare oplysninger. Det skal vi drøfte, hvordan vi skal håndtere, siger Nuuradiin Hussein til Nordjyske.

Ifølge Nordjyske afslører notatet, at Nuuradiin Hussein ønsker at fjerne en rådgiver fra en børnesag i hans forvaltning, på trods af, at der ikke er nogen faglige begrundelser. En situation, som to eksperter vurderer, kan være ulovligt.

Fjerner fokus fra sig selv

I et interview med Nordjyske oplyser Nuuradiin Hussein, at han har bedt sine jurister om at kigge på sagen om det lækkede notat.

Derimod er situationen med rådgiveren ikke en del af dagsordenen, da Nuuradiin Hussein ikke mener, han har gjort noget ulovligt.

Så du har ikke bedt dem om at kigge på din rolle i sagen?

– Nej. For jeg mener ikke, jeg har begået noget ulovligt eller forkert. Det, jeg har gjort, ville jeg gøre igen i morgen, siger Nuuradiin Hussein til Nordjyske.

 

På dagsordenen for mødet onsdag er der udelukkende lukkede punkter. Derfor må offentligheden nøjes overskrifterne på punkterne, der skal diskuteres.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt