MinByAalborg.dk

Uddrag fra døgnrapporten fra d. 10-13 marts 2023

14 marts, 2023 | 18:00
- Af Redaktion
Nordjyllands Politi rapporterer om flere, der er sigtet og anholdt for salg af stoffer. En kængurustylte er brugt til indbrud og en narkobilist ringede selv 112.
Info:
Nordjyllands politi

Fredag d. 10 marts om eftermiddagen blev politiet ringet op af en beboer, da han have taget en mand i at have en mystisk adfærd i et kælderrum på C:P Holbølls Plads i Aalborg SØ.

Selvom manden ikke havde noget ærinde i kælderrummet, blev han ved politiets ankomst fundet i besiddelse af en større mængde narkotika og receptpligtigt medicin. Fordi det blev vurderet, at stofferne var tiltænkt salg, blev manden sigtet og anholdt.
Mand får forbud
Fredag aften blev en mand i Jomfru Ane Gade visiteret af politiet, hvortil de fandt 0,56 gram kokain på ham. Derfor blev han sigtet jf. lovgivningen om euforiserende stoffer og fik forbud efter restaurationsloven. Han skal altså se sig længe efter den næste bytur i Jomfru Ane Gade, nærmere bestemt to år.

Lørdag d. 11. marts
Lørdag morgen havde vagtcentralen modtaget en anmeldelse om en bilist, og da han kom kørende ad Hobrovej i Svenstrup, blev han stoppet og alkometertestet. Testen viste en promille på 2,52, hvilket betød at manden blev sigtet og anholdt for spirituskørsel og bilen blev konfiskeret.

Lørdag aften blev en mand sigtet og anholdt for at sælge narkotika, hvor han efterfølgende blev medbragt til Aalborg Politigård. Det skete efter en ransagning på Toftevej i Nørresundby. I forbindelse med ransagningen blev der fundet over to kilo amfetamin, som blev konfiskeret. Manden blev samtidig visiteret, og på ham blev der fundet 0,53 gram kokain.

Søndag d. 12. marts
Søndag formiddag modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om indbrud i Vestergade i Ulsted. Der var blevet brugt en kængurustylte til at knuse en rude i en terrassedør. Tyvene havde efterfølgende forladt stylten på fliserne foran døren. Der blev stjålet et kontantbeløb fra en værdiboks, som stod opbevaret på et værelse.

Har du set noget i området? Kontakt politiet på 114.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyllands Politi
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt