MinByAalborg.dk

Scheelsminde-ejere overtager historisk vartegn

14 marts, 2023 | 05:00
- Af Redaktion
Bühlmann-koncernen har netop gennemført købet af Hotel Royal i Aarhus
Info:
Fam. Bühlmann

Hotelkoncernen Bühlmann, som står bag Pier 5, Scheelsminde og Airport Hotel i Aalborg, har tilføjet endnu et hotel til porteføljen. Udover de tre i Aalborg har koncernen hoteller i Viborg, Holstebro og Aarhus.

Indehaverne har opkøbt et ikonisk hotel med guldbelagt facade i Aarhus: Hotel Royal fra 1838 på Store Torv. Med dette opkøb har de 7 hoteller i alt.

Bühlmann-koncernen har store planer efter et vellykket 2022.

”Siden 2019 har vi udvidet med tre hoteller, og med et tilfredsstillende 2022, er vi nu klar til endnu en gang at smøge ærmerne op, og tage et hotel under vingerne. Vi er enormt beærede og stolte over at få lov til at drive et historisk vartegn, som Hotel Royal er i vores øjne,” siger Anemette Bühlmann, der driver Bühlmann-koncernen med sin mand Danni Bühlmann.

Et tocifret millionbeløb ligger bag planerne til renoveringen af hotellet, når koncernen overtager nøglerne 1 maj 2023.

”Royal er en historisk perle. Den historie og de fortællinger som bor i væggene, ser vi som vores fornemmeste opgave at bevare, samtidig med, at vi vil give Royal den kærlighed og det løft, som det både fortjener og behøver. Der skal tilføres noget Bühlmann-DNA, og dermed også nye digitale og bæredygtige løsninger,” siger Danni Bühlmann til Tv2Nord.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Tv2Nord
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt