MinByAalborg.dk

Unge studerende kæmper om at bygge verdens vildeste bro i Aalborg

13 marts, 2023 | 12:00
- Af Redaktion
Tre hold studerende fra forskellige faggrupper deltager i konkurrencen 'Verdens Vildeste Brobyggere', som i år afholdes i Aalborg. De unge og kreative brobyggere skal præsentere deres planer over for byggeeksperter, inden de bygger hver deres brotype over C.W. Obels kanal i Aalborg Vestby i løbet af en syv timer lang finale den 2. juni. TV2 Nord følger konkurrencen og rapporterer om de håbefulde studerendes modige og kreative tilgang til brobygning.
Limfjordsbroen
Info:
Limfjordsbroen
Foto: MinByAalborg

Unge studerende fra forskellige faggrupper deltager i konkurrencen ‘Verdens Vildeste Brobyggere’, som i år afholdes i Aalborg.
De tre hold skal konkurrere i at bygge hver deres brotype og præsentere deres planer over for et panel af byggeeksperter.

Dette er første gang, arrangørerne benytter sig af dette koncept i konkurrencen, som tidligere er blevet afholdt i København og Fredericia.
Finalen vil foregå over syv timer den 2. juni, hvor de tre hold samtidigt skal bygge hver deres bro over C.W. Obels kanal i Aalborg Vestby.
TV2 Nord følger konkurrencen og har rapporteret om de håbefulde brobyggeres præsentation af deres ideer over for bygge-eksperterne, hvor deres modige og kreative tilgang blev anerkendt.
Finalen er åben for alle interesserede.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: TV2 Nord
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt