MinByAalborg.dk

Novo Nordisk Fonden vil sikre iværksættere bedre adgang til patenter

12 marts, 2023 | 06:00
- Af Redaktion
Iværksættere og virksomheder får nu et bedre afsæt til at søge patenter, da Novo Nordisk Fonden har sørget for et millionbeløb til patentstøtteordningen.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Små virksomheder vil få økonomisk tilskud til udgifter relateret til patentansøgninger. Dette sker på baggrund af at Novo Nordisk Fonden har bevilliget fem millioner kroner i 2023 til Erhvervsministeriets patentvoucherordning.
Med ordningen kan virksomheder få op til 75.000 kroner i støtte.

Erhvervsministeren Morten Bødskov fortæller at målet er at Danmark skal være det bedste land for iværksætteri og konkurrencedygtigt erhvervsliv.
Derfor er det vigtigt at danske virksomheder får mest muligt ud af deres innovative idéer gennem patenter, og det er netop det som Novo Nordisk Fondens skal bidrage til.

Det er vigtigt for den grønne omstilling at den teknologi vi har, bliver udbredt til nye og flere markeder udenfor Danmarks grænser, og derfor er patenter vigtige for at det kan lykkes.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Novo Nordisk Fonden via Ritzau
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt