MinByAalborg.dk

Snart er Udviklings- og helhedsplan for Sygehus Nord og Gåsepigen på vej i høring!

11 marts, 2023 | 08:00
- Af Redaktion
Otte uger i offentlig høring nærmer sig miljørapport samt Udviklings- og helhedsplan for Sygehus Nord og Gåsepigen, efter et møde i By- og Landskabsudvalget torsdag 9. marts 2023
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Aalborg Kommunes ønske er at Sygehus Nord og Gåsepigen bliver udviklet efter en fælles udviklings- og helhedsplan, når Aalborg Universitetshospital rykker til nye bygninger.
Kommuneplantillægget og miljørapporten er det planmæssige grundlag, som skal muliggøre realiseringen af udviklings- og helhedsplanen for Sygehus Nord og Gåsepigen.

Byrådet forventes at godkende at materialet sendes i høring, når byrådet igen har møde den 27. marts 2023.

Ønsket med udviklingen af området er at skabe et kvarter, som er i harmoni med de eksisterende omgivelser, som både giver plads til hverdagsliv for de nye beboere og erhvervsdrivende, og som samtidig er et væsentligt aktiv for bylivet i Midtbyen.

Region Nordjylland forventer at fraflytte sygehuset i 2026-2027, hvorefter Norud A/S overtager ejendommen og er derfor med i dialogen om udviklingen af området.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Aalborg kommune
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt