Uddrag af døgnrapporten fra den 6.-8. marts 2023

9 marts, 2023 | 07:00
Dagene har stået på brand i affaldsmolok, indbrud ved kirke og snekast efter biler.
Nordjyllands politi

Gandrup – indbrud i kirke
To gerningsmænd begik tirsdag, kort efter midnat, indbrud i Øster Hassing-Gåser Sogns Menighedsrådshus. Her klippede de syv designerlamper ned med teleskop-topsaks og forlod stedet. Både gerningsmænd og koster blev udfundet af en patrulje kort efter. De to sigtede erkendte forholdet.

Nørresundby – musikalsk marathon slukket
På Bakkevej i Nørresundby måtte en patrulje tirsdag aften rykke ud og slukke for musikken, da naboer efter syv timers musik, var blevet trætte i ørerne.

Aalborg – snekast mod kørende biler
Tidligt tirsdag aften kom der meldinger om, at en gruppe unge drenge kastede med sne, mod kørende biler på Karolinelundsvej i Aalborg. En patrulje blev sendt til stedet, men da var de unge snekastere forduftet.

Hals – forsøg på indbrud i sommerhus
Tirsdag aften var der forsøg på indbrud, i et sommerhus på Thomas Winthers Vej i Hals. Et vindue var blevet brudt op, men der var ingen tegn på indtrængen. Der er indhentet overvågningsmateriale i sagen.

Strandby – brand i affaldsmolok
Tirsdag aften omkring kl.18:00, kom der melding om brand i en nedgravet affaldsmolok i Strandby. Der var ingen synlige flammer, men en borger kunne bevidne at det ulmede. Branden blev slukket ogingen personer kom til skade.

Del |

Kilde: Nordjyllands Politi
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder