Pirates sikrer førsteplads og møder Rungsted i kvartfinalen

9 marts, 2023 | 20:00
Trods et nederlag i sidste runde kan Aalborg Pirates tage førstepladsen i grundspillet.
Aalborg Pirates
Foto: MinByAalborg

På trods af et nederlag på 3-2 i Esbjerg sikrede Aalborg Pirates sig en førsteplads. Derfor skal Pirates møde Rungsted Seier Capital i kvartfinalen.

Yderligere skal Frederikshavn White Hawks møde Herning Blue Fox. Der bliver dermed ikke nogen krig mellem Pirates og White Hawks i kvartfinalen.

I et interview med Nordjyske lægger Aalborg Pirates-direktør, Lars Laursen, ikke skjul på, at han ikke ville have noget imod en serie mod White Hawks i kvartfinalen.

– En kvartfinaleserie mod Frederikshavn ville have været verdens bedste trøstepræmie, fordi vi ville meget gerne have mødt dem i en serie. Der ville have været en fantastisk stemning omkring de kampe. Nu kan vi så håbe på, at de kan gøre det af med Herning, og vi kan besejre Rungsted, så får vi bare serien i semifinalen, siger Lars Laursen til Nordjyske.

Pest eller kolera
I Frederikshavn var der ikke nogen favoritmodstander hos direktør, René Jørgensen.
– Jeg kan konstatere, at det lidt var pest eller kolera for os. Det er to meget stærke hold, vi stod til at møde, så om det blev Aalborg eller Herning betød ikke så meget for os rent sportsligt. Måske ligger det lidt bedre til os at møde Herning, men det er de to bedste hold, så jeg havde ikke et ønske om hverken den ene eller anden modstander, siger René Jørgensen til Nordjyske.

White Hawks spiller første kvartfinale ude mod Herning Blue Fox fredag aften klokken 19.00. Aalborg Pirates får besøg af Rungsted med kampstart klokken 19.30.

Del |

Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder