Guldvinder fra Aalborg hyldes i aften på hjemmebane

9 marts, 2023 | 16:00
Simon Hald vender hjem til Aalborg i topform
Aalborg Håndbold
Foto: Aalborg Håndbold

Den 28-årige stregspiller Simon Hald løber torsdag aften på banen i et udsolgt Gigantium, hvor herrelandsholdet skal spille testkamp mod Tyskland, hvilket er den første kamp på dansk jord siden VM-sejren i Sverige.

Til sommer vender Simon Hald tilbage til Aalborg Håndbold efter fem år hos Flensburg-Handewitt, som lige nu ligger nummer fem i den tyske Bundesliga og fortsat er med i både den tyske pokalturnering og EHF European League.

”Jeg ser frem til at spille på min kommende hjemmebane, og hver gang jeg kommer nord for Støvring, begynder jeg bare at føle mig hjemme. Jeg ser frem til testkampen, hvor min familie og venner sidder på tilskuerpladserne og glæder mig bestemt også til, at jeg snart får en ny hverdag i Aalborg,” udtaler Simon Hald til Nordjyske.

Han er glad for at være en af de ni spillere fra VM-holdet, som er blevet udtaget til truppen. Ifølge ham, vil landstræner Nikolaj Jacobsen gerne have nye spillere med i testkampen, her i blandt er målmand Simon Gade fra Aalborg Håndbold, som mulig debutant. Tyskland har en meget stærk opstilling, men bredden i dansk håndbold er enorm og selvtilliden er stor:

”Jeg føler mig i rigtig god form på bagkant af VM, hvor vi har vundet samtlige kampe i Flensburg-Handewitt. Jeg synes, jeg har taget en masse selvtillid med hjem til klubben, og fysisk er jeg på toppen, så det har overhovedet ikke været et tema, at jeg skulle have en pause fra landsholdet,” fastslår Simon Hald.

Del |

Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder