Utilfredse forældre melder deres børn ud af skole i Aalborg

8 marts, 2023 | 11:00
Forslag om at sammenlægge skoler i det østlige Aalborg har fået utilfredse forældre til at reagere, og 31 elever er allerede meldt ud af Byplanvejens Skole
Kilde: Billedarkiv

Forældre forsøger nu at påvirke politikerne på et byrådsmøde, efter at de føler sig ignoreret.
En ny skolestrategi for det østlige Aalborg har udløst en voldsom modtagelse blandt forældre, efter at politikerne fremlagde planer om at slå fire skoler sammen til to i starten af februar.

Især sammenlægningen af Byplanvejens Skole og Seminarieskolen har fået 31 elever til at melde sig ud på lidt over en måned, mens 13 elever, der var tilmeldt skolen efter sommerferien, ikke længere er skrevet op til en plads.
Forældre, der er utilfredse med forslaget, forsøger nu at påvirke politikerne og vil møde op til byrådsmødet for at stille spørgsmål og håber på svar.
Daniel Vejrgang Nielsen, som er medlem af skolebestyrelsen på Byplanvejens Skole, mener, at politikerne har valgt en retning, der ikke er for børnenes bedste, og at forældre har mistet troen på at påvirke medlemmerne af udvalget. Han håber nu på, at forældrene kan påvirke politikere på mødet.

Byrådsmødet, hvor forældre på Byplanvejens Skole vil deltage for at få svar på deres spørgsmål om den nye skolestrategi, vil begynde mandag kl. 16.00.

Del |

Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder