Lidl vil åbne over 60 nye butikker i Danmark

8 marts, 2023 | 22:00
Dagligvarekæden Lidl har planer om at ekspandere og åbne over 60 nye butikker i Danmark for at nå ud til flere danskere og øge sin tilstedeværelse i hele landet. Kæden overtager også fire butikker fra Aldi, som trækker sig fra det danske marked
Lidl

Dagligvarekæden Lidl har planer om at åbne over 60 nye butikker i Danmark i løbet af de næste år, ifølge administrerende direktør i kædens danske afdeling, Jens Stratmann.

På nuværende tidspunkt har Lidl 139 butikker i Danmark og har dermed som mål at nå op på over 200 butikker.

Lidl overtager desuden fire butikker og fire byggeprojekter fra den tyske kæde Aldi, der meldte ud i slutningen af 2022, at de trak sig fra det danske marked. De fire butikker, som Lidl overtager fra Aldi, ligger i Søndersø, Hjørring, Silkeborg og Aarhus.

Der er store bevægelser på dagligvaremarkedet i Danmark i øjeblikket, hvor også dagligvarekoncernen Coop har meldt ændringer ud. Mads T. Nielsen, udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl Danmark, slår fast, at de nye butikker skal kunne klare sig økonomisk og passe ind i kædens mønster for landet.

Han tilføjer, at de ikke køber tabsgivende omsætning for at forsvare deres markedsposition. Lidl ønsker at blive bedre repræsenteret i hele landet og vil ekspandere for at nå ud til flere danskere.

Del |

Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder