I 2022 var der rekordmange besøgende i Aalborg Zoo.

8 marts, 2023 | 18:00
Aalborg Zoo fik det hidtil største besøgstal, blandt andet på grund af et nyt dyreanlæg, og en række aktiviteter året rundt.
Orangutang Aalborg ZOO
Foto: Aalborg ZOO

Ritzau bragte d. 3. marts nyheden om at Aalborg Zoo i 2022 fik rekordmange besøgende.

473.760 gæster har passeret gennem indgangsdørene, hvilket gør 2022 til det bedst besøgte år i Aalborg Zoo, som har fornyet gæsteoplevelsen på mange måder.

– Først og fremmest kunne vi i 2022 åbne et stort, nyt anlæg til orangutanger, og det tror jeg helt sikkert har bidraget til, at vi havde et rigtig flot besøgstal hen over sommeren, hvor især juli blev bedre end forventet, siger Henrik Vestergaard Johansen, direktør i Aalborg Zoo.

Aalborg Zoo, har i løbet af hele året tiltrukket mange besøgende med en række aktiviteter og arrangementer, som har understreget at de ikke kun er et besøg værd i sommerferien.
Børnenes Sankt Hans i juni og Halloween fejringen i efterårsferien, med tusindvis af græskarer, spøgelser og skeletter, gav Aalborg Zoo de to bedst besøgende dage.

Henrik Vesterskov Johansen, direktør i Aalborg Zoo, forklarer til Ritzau at han håber på at både børnenes Sankt Hans og Halloween bliver til nye traditioner, så gæsterne hele året kan få store og varierede oplevelser.

2023 har allerede budt på en spektakulær lysfest i Aalborg Zoo, og der er flere nyheder på vej.

– Vi kan snart løfte sløret for en ny og meget anderledes udstilling, der er blevet til i samarbejde med en anden meget markant virksomhed i Aalborg, og til sommer åbner vi et nyt, stort Madagaskar-område med flere lemur-arter, hvor publikum kan gå indenfor og opleve dyrene på nærmeste hold, fortæller Henrik Vesterskov Johansen.

Del |

Kilde: Aalborg Zoo via Ritzau
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder