Større ulykke i nordjysk by på onsdag – men ingen grund til bekymring

6 marts, 2023 | 18:00
En ulykke bliver omdrejningspunktet for en stor politiøvelse, hvor 150 personer deltager
Foto: Rigspolitiet

Onsdag 8. marts kan du opleve et stort postyr, hvis du befinder dig i Aalestrup-området.

Myndighederne i Nordjylland afholder nemlig en større øvelse på et lukket område et centralt sted i byen. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

– Men der er altså ingen grund til uro eller til bekymring. Tværtimod. Det er blot os, der træner. Øvelsesvirksomhed er nemlig helt nødvendig for os, så vi holder vores færdigheder og kompetencer knivskarpe – til gavn for borgernes tryghed og sikkerhed,

lyder det i pressemeddelelsen fra politiassistent Kenneth Sloth Andersen, som er øvelsesansvarlig.

En større ulykke
Den konkrete øvelse vil bestå af, at der sker en større ulykke, hvor der derefter udfolder sig en række hændelser og udviklinger.

Kenneth Sloth Andersen kan ikke gå mere i detaljer af hensyn til personalets læring under den pågældende øvelse. Han oplyser dog, at øvelsen kaldes for Øvelse Tordenskjold, som har til formål at afprøve og vurdere beredskabskomponenternes indsats.

Det er Nordjyllands Politi, Region Nordjylland, Beredskabsstyrelsen, Nordjyllands Beredskab, Falck og Hærhjemmeværnet, som deltager i øvelsen, og der forventes at deltage over 150 personer.

– Så vi kommer til at ’fylde lidt i lokalområdet’ onsdag aften, så jeg håber på borgere og beboeres forståelse for, at der kan være lidt larm under øvelsen – blandt andet fra udrykningskøretøjer,

siger Kenneth Sloth Andersen.

Øvelsen foregår fra klokken 16.30 til frem på aftenen.

Del |

Kilde: Nordjyllands Politi
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder