Salling Group har uddelt tusindvis af solsikkesnore, med fokus på at italesætte sygdomme vi ikke kan se

5 marts, 2023 | 08:00
Siden oktober 2022 har Salling Group uddelt solsikkesnoren, og det er blevet til mange tusinde uddelte snore.

Der er flere sygdomme som man ikke kan se, og derfor er det ikke nemt at vide at der skal tages hensyn, det ved man med synlige handicaps. Solsikkesnoren sender et signal om at der skal tages hensyn, og sådan bliver de usynlige handicap synlige.
Salling Group har siden oktober 2022 uddelt solsikkesnoren i samarbejde med Solsikkeprogrammet. Alene i føtex i Prinsessegade i Fredericia er der blevet uddelt 1.100 solsikkesnore, på fem måneder.

33-årige Hanne Bruun Nielsen, der er service- og personalechef i føtex, Fredericia City, har ADHD og er en af dem der har taget snoren til sig.

“Jeg har blandt andet brugt snoren til at gå forrest i forhold til mine medarbejdere og for at bryde tabuet omkring usynligt handicap. Det er for at vise, at det er ok at fejle noget, og at man godt kan blive til noget, selv om man har en diagnose,” siger Hanne Bruun Nielsen

Hanne har vist at det er okay at have et handicap, når man er ansat i Salling Group, og at det er vigtigt at italesætte de usynlige sygdomme.

Hanne Bruun Nielsen og hendes 20-årige kollega, Louise Sivertsen har et ønske om, at der kommer så stort et fokus på solsikkesnoren at der ingen tvivl er om, hvad den betyder. Louise Sivertsen er salgsassistent i nonfood og har ADD.

Man kan få udleveret solsikkesnoren i alle Salling Groups forretningsenheder og på koncernens vareterminaler, lagre og hovedkontorer, ved enten at henvende sig i kundeservice eller ved kassen. Snoren udleveres uden spørgsmål og med et smil!

Del |

Kilde: Salling Group via Ritzau
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder