Lørdag d. 11/3 byder Rocken på brutal koncert med tonsende thrash og død! 🤯

4 marts, 2023 | 12:00
Hvis du elsker mørket og det skumle, så kan vi love dig, at dette bliver en ubehagelig ond aften på Rocken 👿☠️🤬

Aftenen står på de dæmoniske plagespredere fra Horsens. Plaguemace byder på død og ødelæggelse og fandenivoldsk energisk dødsmetal, og de har taget Bonejammer med som beskidt punktrash-support. Derudover bliver tapetet brølet af væggene, når lokale Fetus in Fetu går på scenen og fylder lokalet med growl og pig squeal! 👹

Billetter i forsalg 80KR+gebyr:
🔗 place2book.com/da/sw2/sales/iu4hjjgezw
💶 Billetter i dør 95KR

S͟P͟I͟L͟L͟E͟P͟L͟A͟N͟
20.00 DØR
21.00 – 21.30 Bonejammer
22.00 – 22.30 Fetus in Fetu
23.00 – 24.00 Plaguemace

Om de 3 bands:

P͟L͟A͟G͟U͟E͟M͟A͟C͟E͟
Plaguemace er et dødsmetal band med rødder i Horsens. Bandet, som startede med at spille shows i efteråret 2021, er strøget frem på den danske metalscene. Udover at have spillet 7 headline shows i bandets første leveår, har de også været support for bands som Baest, Lifesick, Afsky, Crocell og Katla, samt spillet på festivaler som Metal Magic, AR&M og Tornvang. Deres seneste store show var til When Copenhell Freezes Over i Vega.
Musisk bliver der trukket associationer til blandt andet bands som High on Fire, Entombed, Grave og Motörhead, krydret med brutale breakdowns, knoglemarvs-kogende guitarharmonier og rygrads-bøjende grooves. Intentionen om at servere en rock’n’roll eksplosion af højeste kaliber, bringer bandet med sig på scenen, hvor deres kaotiske og intense liveshow får frie tøjler.
F͟E͟T͟U͟S͟ ͟I͟N͟ ͟F͟E͟T͟U͟
Aalborgensisk dødsmetal fra 00’erne, som byder på gammeldaws døø, slam riffs og øl i hver hånd. Kom og headbang med dem til du brækker nakken!
B͟O͟N͟E͟J͟A͟M͟M͟E͟R͟
BONEJAMMERs pansernæve af thrashet metal-punk nedstammer fra livslang forkærlighed for thrash fra dengang far var mor, hjernedødt grindcore og punk riffs fra helvede. Andre bands spiller. Bonejammer spiller også, bare hurtigere.

Del |

EPRO
Denne artikel er udfærdiget i et samarbejde mellem virksomheden og mediet.
Virksomheder relateret til denne nyhed
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder