Koncert på Rocken: X Teenage Rebels + Flare

2 marts, 2023 | 11:30
Mangler du noget at lave i morgen så tag på rocken og oplev X Teenage Rebels og Flare! - XTR er tøsepunk med attitude lige i dit fjæs!

Sidst de spillede i Aalborg var i 2014, hvor de spillede og leverede en fortræffelig optræden på Rock Caféen! Derfor glæder vi os helt ustyrligt på Rocken til at byde Aalborg og jer velkommen til bandet igen! 🤩
Lokalbandet Flare går på scenen, som de første. De inviterer til fest og farver i bedste glamstil! 👩‍🎤
Billetter i forsalg 40KR+gebyr (link nederst)
Billetter i dør 50KR

Om de 2 bands:

X͟ ͟T͟e͟e͟n͟a͟g͟e͟ ͟R͟e͟b͟e͟l͟s͟
XTR overgiver sig aldrig! Punkbandet blev dannet i sommeren 2010 og har været rasende lige siden. Rasende fart, rasende sjovt, rasende udvikling og rasende musik – på den kærlige måde. Med et hav af koncerter i ryggen, er bandet i gang med at indspille deres anden plade i ægte D.I.Y stil, sprængfyldt med eksplosive numre med danske tekster og fokus på fest, fællesdans og høj skrålen med! Energisk og ærligt, det er XTR
F͟L͟A͟R͟E͟
FLARE er et energisk og showorienteret band, fra Aalborg, som har det primære fokus på at skabe fest og farver i rigtig GLAM stil. Til shows spilles der original numre, der rækker fra smadder til power ballads. Derudover suppleres showet op med covernumre, som kan få ethvert publikum til at synge med🌟🤩

Køb billet her

Del |

EPRO
Denne artikel er udfærdiget i et samarbejde mellem virksomheden og mediet.
Virksomheder relateret til denne nyhed
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder