MinByAalborg.dk

Endelig: Nu åbner den nye pantstation i Aalborg

2 marts, 2023 | 18:00
- Af Redaktion
Der er flere ting ved pantstationen, som adskiller sig fra den gamle, der blev udskældt
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Har du adskillige sække med pant til at stå derhjemme, kan du se frem til snart at komme af med dem.

Den nye pantstation i City Syd ved Aalborg åbner nemlig 15. marts klokken 10.00 og vil alle dage i fremtiden holde åbent 10.00 til 18.00. Det skriver Nordjyske.

Den gamle pantstation på Over Bækken lukkede for to og en halv måned siden, og derfor forventer Dansk Retursystem, at den nye station bliver godt besøgt de første dage.

– Vi ved, at mange har savnet deres pantstation, så vi forventer et vist pres på den i den første tid, siger kommunikationskonsulent Mette Klint fra Dansk Retursystem til Nordjyske.

Derfor opfordrer Mette Klint til, at man downloader appen ”Pant”.

– Vi vil forsøge at holde øje med antallet af besøgende og melde det ind i app’en, så brugerne der kan tjekke køen, inden de tager hjemmefra. Med app’en kan man også få sine pantpenge direkte ind på sin konto, siger hun til Nordjyske.

Den nye station har udover appen flere ting, der adskiller sig fra den gamle, som var meget udskældt. Blandt andet knuses dåserne, så der er plads til flere. Derudover fungerer stationens sluser separat, så hele systemet ikke lukker ned, hvis den ene går i stykker.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt