Michael sætter livet på spil på arbejde: Fredag gik det galt, igen

1 marts, 2023 | 08:00
Michael Hemdrup Jensen har på blot to måneder været involveret i fire trafikuheld i forbindelse med sit arbejde. Nu råber han op.
Gjensidige Forsikring fald i antal biluheld
Foto: Billedarkiv

Når nordjyske Michael Hemdrup Jensen og kollegaerne går på arbejde, så er det med livet på spil.

Michael Hemdrup Jensen har på blot to måneder været involveret i fire trafikuheld i forbindelse med sit arbejde. Det skriver Nordjyske i et interview med Michael Hemdrup Jensen.

Fredag aften var Michael Hemdrup Jensen på arbejde ved Vejlefjordbroen, hvor han med kollegaerne havde spæret ”det tunge spor” i højre side med to TMA’er (Truck Mounted Attenuators) i forbindelse med vejarbejde. Og så lød der et enormt brag.

En TMA er en lastvognsmonteret stødpude, der er med til at minimere risikoen for uheld, særligt når der arbejdes på motorveje.

Braget kom fra en bilist, der havde påkørt den bagerst holdende TMA. Michael Hemdrup Jensen befandt sig i den forrest holdende TMA 100 meter længere fremme.

Michael Hemdrup Jensen fortæller til Nordjyske, at han kommer bilisten til undsætning, mens bilerne suser forbi.
– Så løber jeg tilbage og får vendt den forreste TMA på motorvejen, så den kan komme ned og holde bag bilisten, der havde påkørt os. Der skulle jo ikke komme nogen og påkøre ham også, siger Michael Hemdrup Jensen til Nordjyske.

I forbindelse med fredagens uheld slap bilisten og afspærringsfolkene med skrækken og materielle skader. Det har de også gjort de andre fire gange, Michael Hemdrup Jensen har været involveret. Men nu råber Michael Hemdrup Jensen op.

Facebookopslag delt 4000 gange
Michael Hemdrup gik til tasterne og i lørdags skrev han et Facebookopslag, hvor han kommer ud med sine tanker. Opslaget afslutter han med ordene
“Der er fandme ingen der har lyst til at det sidste farvel, skal være en tur på arbejde. På vegne af alle vejarbejdere, hold nu for helvede øje med vejen.. Tak!”.

Opslaget er sidenhen delt over 4000 gange.

Del |

Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder